понедељак, 25. мај 2015.

#Don't be bored.What to do this summer?


-Uskoro će leto,a mnogima za vreme raspusta bude dosadno,pa i meni.Ja se svake godine potrudim da nađem neku zanimaciju,ali jednostavno ne znam šta ću pa uzmem kompjuter i budem čitav raspust na njemu što naravno, nije dobro.Napravila sam listu stvari koje se mogu raditi za vreme raspusta i sigurno će svima koristiti. P.S Jel vam se dopada ova slika gore?Mnogo sam se potrudila oko nje. ♥


1.Knjige su odlična stvar da sprečite dosadu.Iz kniga se može svašta naučiti i veoma su zanimljive i maštovite i one mogu poslužiti za inspiraciju da započnete svoj sopstveni roman.Ja ću možda ovog leta čitati Harry-a Pottera,jer mi se čini zanimljivim. ☺


2.Ako baš i ne voliš da čitaš knjige što ne bi započela svoju sopstvenu?Kao što sam malopre napomenula,iz drugih knjiga se može dobiti inspiracija.Možete kupiti i jednu svesku pa da u njoj pišete sastave na različite teme i kad pođete u školu,ne morate da se mnogo mučite,jer možda sastav na tu temu već zapisan u svesci.


3.DIY ideja nikad dosta!Izrazite svoju kreativnost i pokušajte nešto da napravite.Možda vam to jednog dana bude poslužilo.Na Youtube-u i internetu ima mnogo korisnih stvarčica koje se mogu napraviti za jako male pare,pa pokušajte! ☺


4.Raspust je pravo vreme za igranje u kuhinji i isprobavanje mnogih recepata.Napravite večeru za svoju porodicu,sigurna sam da će se svi iznenaditi.


5.Započnite nove hobije!Hobiji su prava stvar za sprečavanje dosade.Bilo da je crtanje,pisanje,blogovanje.....


6.Work,work and work!Za savršenu figuru treba dosta vežbanja,a leto je idealno za to.Usavršite svoju figuru i bićete zadovoljni sobom.



7.Sa drugaricama ili porodicom možete da organizujete piknik u prirodi.Taman malo da se opustite i da uživate u čarima leta.


8.Ovo vreme možete da iskoristite da vodite svog ljubimca u šetnju,da se igrate sa njim..Možete ga naučiti i raznim trikovima.


9.Ako pak nemate ljubimca,možete posaditi neku biljku u svojoj sobi i tokom leta se možete starati o njoj.Pravi letnji ljubimac. ☺


10.Ako idete na more ove godine,tamo možete raditi svašta!Dok ste na plaži možete praviti sladolede od peska pa čak i Sneška Belića od peska,jer su ipak zamkovi malo dosadili.Steknite nove prijatelje i idite u šetnju.


11.Izađite sa drugaricama u centar ili na sladoled.Malo letnjeg shoppinga neće da škodi. ☺ A možete da se sastanete i sa svojom BFF pa da radite svašta nešto.


12.Zaradite malo novca i vi.Iznesite štand sa limonadom i vreme je da prodaja počne!Prošlog leta su narukvice od gumica bile hit i mnogi su zaradili.Naravno,nije stvar u zaradi nego u zabavi.



13.Sledeća ideja je savršena stvar za ljubitelje biologije i prirode.Možete voditi vaš biološki dnevnik i da postanete pravi mladi biolog.Uzmite lupu i jednu svesku u kojoj ćete zapisivati sve što ste videli i istražili.Obavezno ne preporučujem plavu ili zelenu hemijsku da se ne bi izgubile u travi,idealna je crvena. ☺


14.Pravite balončiće od pene!Što da ne?Najbolje je da se vreme provodi napolju i ako je vreme vetrovito,to vreme možete iskoristiti za puštanje zmajeva..


15.Letnje vreme iskoristite za šetnju i za opuštanje!Zaboravite na sve brige i izdvojite par minuta za sebe i za opuštanje.Dobro će doći.


-To bi bilo to za ovaj post.Ovo su samo neke od ideja,ali verujte mi ima ih stvarno mnogo,a ovakve slike upravo to i dočaravaju.. ☺ Inače sada imam malo više vremena za sebe i pisaću dva posta nedeljno,tako da očekujte više postova. ♥



























2 коментара: