среда, 1. јун 2016.

Refresh a boring ponytail in Summer!


-Paklene vrućine su već počele uveliko da traju što znači da se leto zvanično približava.A kako vrućine dolaze,moramo da se na što bolji način zaštitimo od nje i da se osvežimo.Počinje sezona oblačenja šorceva,kratkih majica..A i sve devojčice počinju da svoju kosu vezuju u rep.Konjski rep je sam po sebi sasvim obična frizura,ali uz malo mašte možete napraviti čuda od njega.


1.Umotaj ga
-Odvojte pramen iz konjskog repa i omotajte ga oko osnove repa tako da se stvori punđa.Sasvim klasična i popularna frizura,Kasnije ga učvrstite ukosnicama. ☺




2.Uvrnuti cvetovi
-Sledeću frizuru slična prethodnoj ćete napraviti tako što prvo izdvojite nekoliko pramenova iz konjskog repa i uvrćite ih dok se ne formira 'cvetić' i sve zajedno pričvrstite ukosnicama.Sasvim lagana letnja frizura. 


3.Loknasti rep
-Najpre operite kosu i onda uzmite uviijač za lokne i polako počnite da umotavate svaki pramen iz repa.Savet:Takođe rep možete svezati nisko pa da u gumicu ubacite neke detalje kao na primer lažna paunova pera koja bi dodala notu svežine u vaše remek-delo.



4.Ležerni uvojci
-Iz repa izvucite one pramenove koji bi vam ionako preklapali lice i ukovrdžajte ih i stavite sa strane lica.Tako ćete dobiti predivnu frizuru koju možete ukrasiti rajfom sa mašnom preko glave ili preko repa.

Da bi frizuru učinila još lepšom:taman je stiglo leto i na krajeve možete da nanesete malo boje za kosu ili polutrajnu farbu.Na vama je da odlučite koju ćete boju,ali svakako bi skoro svaka boja lepo pristajala.






3 коментара:

  1. Odlican post,odlicna ideja.Ja sve ove frizure pravim (okej,mama mi ih pravi) i kada nije leto,jer ne podnosim pustenu kosu 😁❤

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post. :) Loknasti rep je definitvno moj broj jedan. :) <33

    In my heart

    ОдговориИзбриши
  3. Super ti je post! <3

    itsnina23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши