четвртак, 16. јун 2016.

How to make a perfect Instagram feed + my instagram #top 5



-Sećam se kada sam prvi put otvorila svoj instagram nalog.To je bilo davne 2014. godine kad niko nije iz mog odeljenja imao nalog osim jedne moje drugarice i tada mi ustvari i nije bio toliko zanimljiv kao što je sada.Sada kada razmislim,skoro svaka osoba koju poznajem ima svoj nalog tačnije interesovanje za ovu socijalnu mrežu se proširava i ja sam htela svoj profil da učinim zanimljivijim od ostalih na neki način i nikada ustvari nisam bila tip osobe koja bi objavila samo selfije po čitavom instagramu kao neke moje drugaricem pa sam zato došla na zaključak da napravim sama svoj instagram feed.


-Instagram feed je ustvari nešto tipa gde se objavljuju slike kako bi se slagale.Tu se može iskazati i kreativnost na neki način i to je ralog zbog kog volim ovu društvenu mrežu.Eh sada,ako biste i vi želeli da imate svoj sopstveni instagram feed i ako ste novi u svemu ovome onda bih vam preporučila da posetite filter.vsco


-Tu se ustvari nalaze ideje u vidu slika koje možete pogledati kao inspiraciju.Na svakoj slici se nalazi spisak stvari koje možete promeniti na slici kako bi izgledala lepše ili išta slično.Za to možete koristiti aplikaciju VSCOcam koju možete naći na App store ili Play prodavnici besplatno.Pre nego što se ažurirala,moglo je da se ređaju slike pa tako da se vidi da li se lepo slažu,ali moram priznati da je ova verzije aplikacije porpuna glupost.Pored efekata koji se nalaze na toj aplikaciji možete kupiti dodatne,ali možete i da instalirate dodatne.Osim ove aplikacije možete koristiti i instagram da uređujete slike.


-Sada postoji još jedna dilema,a to je kakvu vrstu feed-a želite.Ovo ima veze sa prošlim korakom,jer vrsta feed-a se sastoji iz slika koje vi želite da kreirate.Npr. imate pink feed,colourful feed itd.Ovo nije jednaa od najvažnijih stavki,jer lep ig feed se može sasvim spontano napraviti.Uglavnom izguglajte malo i raspitajte se o vrstama feedova na internetu.

My Instagram #Top 5

-A sada bih,za kraj izdvojila neke instagram profile koje volim redovno da posećam i koje su vredni pažnje ☺












-To bi bilo to za današnji post.Ako vam se svideo,komentarišite puno bi mi značilo. ☺
Moj instagram: ellie_jo5












5 коментара:

  1. Tvoj instagram feed je isto presladak!♥

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post i slike! Moj skoro pa najdrazi instagram profil je macbby11 jer ima predobar feed *-*

    NOVI POST - kreativanblog.blogspot.com ♡

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan postić, draga. Meni je Aspynin Instagram profil definitivno najomiljeniji i bukvalno kao da se na svakoj slici oseća ta neka čudna magija. :) <33

    www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман18. јун 2016. 19:15

    Now I know for Kristina Webb, and she has AWESOME drawings! Thank you for this post.

    ОдговориИзбриши
  5. Au ne zna se ko ima lepse slike. Kristinu jako volim ali i Aspyn. U svakom slucaju odlican post.♥

    Na mom blogu je novi post. Najzad pravim Q&A pa ako mozes postavi mi neka pitanja. ;)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши