среда, 2. новембар 2016.

#Ellie's monthly challenge! November


-Spadam u onu kategoriju koja voli izazove.Ne izazove kao što se viđaju na youtubu,već izazove u smislu prave definicije te reči.Volim sebe svakodnevno da izazivam i da neke stvari ponekad uradim na skrooooooz besmislen način,jer ako ćemo iskreno,bolje je nekad uraditi nešto poprilično drugačije nego živeti u onom dosadnom svetu u kom se zaista ništa zanimljivo ne dešava.Ja ću,počevši od sada,svakog meseca objavljivati po ovakav post i ujedno će ovo biti moj novi serijal kog sam se poprilično spontano setila dok sam,jednom prilikom iz frižidera vadila mleko i planiravši da tada sebi napravim cornflex,izvela neki delimično neobičan pokret rukom i na kraju sam završila radeći sve suprotno ili bolje reći naopako. ☺  Da to malo bolje definišem;naime,levom rukom sam sipala mleko dok sam desnom držala činiju,potom sam držala kašiku u levoj ruci i nogom sam zatvorila vrata.I tada mi je prosto palo na pamet da bih mogla nešto uraditi na internetu da i sama izazovem ljude da ponekad urade nešto čudno.Cele večeri sam sebi dala do znanja da je ovo ustvari zabavno i trudila sam se da menjam ulogu ruku i nogu ako kontate. ☺ I tako dok sam celu ideju preradila i malo bolje isplanirala,nastao je i zvaničan post.
-Nadam se da ćete i vi,ujedno sa mnom pokušati da ispunite neke od ovih izazova koje sam pripremila i da ćete makar da se potrudite.Nemojte ovo shvatiti kao nešto detinjasto,samo pokušavam biti originalnija ovom pomišlju i da jednostavno zadržavam ljude zauzetim koncentrisanjem na izazov.


-Kao prvo sačuvajte sliku iznad i pokušajte svaki izazov da završite do kraja ovog meseca i ako možete,slikajte se u tom trenutku i na kraju mi sve pošaljite i pišite reakcije ostalih. ☺ A sada ću vam ja malo jasnije pojasniti svaki od prethodno navedenih izazova:

Izazov broj 1: Uglavnom neophodne su dve osobe za ovaj izazov.Uzmite veliku flašu napunjenu vodom ili nekom drugom tečnošću i pijte dok u međuvremenu druga osoba stoji pored vas i vi morate da pijete vodu sve dok vam ta osoba ne kaže stop.Znači mogli bi ste i ostatak života provesi pijući vodu (šalim se) ☺

Izazov broj 2:Mislim da je ovo nepotrebno objašnjavati,ali ipak ću objasniti.Dok pada kiša (iliti sneg-kod mene piše da će padati sneg sledeće nedelje) pokušajte da uhvatite kapljicu u trenutku i napravite jednu prelepu sliku.

Izazov broj 3:Ovo je takođe pretty self-explanatory tako da...U suštini uzmite neku random knjigu,ne mora biti neka debela od 500 strana,može i od 200 i celu pročitajte naopako.

Izazov broj 4:Ovaj deo nisam u potpunosti protumačila što znači da sledi detaljno objašnjenje. ☺ Naime uzmite dve strane iz sveske i izaberite jednu jesenju tumblr rečenicu i ispišite je na te dve strane koristeći svoj lični Handwriting tj. rukopis i trudite se da ne bude onaj koji koristite u školi,već neki malo više upadljiviji i unikantniji i slikajte.

Izazov broj 5:Cosy socks on i vlačite se po kući.To bi trebalo da bude poenta ovog izazova.Znači,puzite iz sobe u sobu i time obiđite celu kuću.

Izazov broj 6:Ovo sam ustvari ukrala sa interneta i činilo mi se toliko zanimljivim da nisam mogla,a da ga ne stavim.. ☺ Naime kupite najobičnije pakovanja orea i svaki oreo otvorite pojedinačno i uklonite šlag sa unutrašnje strane i umesto šlaga stavite pastu za zube. ☺ Nakon toga vaše pakosne poslastice stavite u činiju i dajte nekom i gledajte njihove reakcije. 

Izazov broj 7:Eh,ovo možda zvuči malo preglupo,ali zabavno.Mene bi lično,pratio blam kad bih ovo uradila,verovatno sedećih godinu-dve tako da ću se osećati veoma ekstravagantno povodom ovoga,ali pokušaću.Uglavnom,idite u poslastičaru,knjižaru,prodavnicu sladoleda i pitajte da li prodaju kolače/knjige/sladoled.I to sa sledećim pitanjem:''Imate li možda sladoled?'' ☺

Izazov broj 8:Možete USRED kuće uzeti neku vidljivu tečnost i jednostavno je razliti svuda po podu i pored toga uzeti neke zanimljive jesenje dekoracije tipa lišća,bombona ili čak i sveća i tako ostavite da stoji ceo dan. ☺

Izazov broj 9:Zbog sledećeg izazova bi možda mogli i sebi da napravite račun sa kreditom tako da bi ipak bilo bolje da pozovete vašeg poznanika sa skrivenog i promenite glas na tih nekoliko sekundi.

Izazov broj 10:I poslednji,ali ne i najlakši jeste da probate da poližete lakat dok istovremeno recitujete naglas azbuku ili abecedu.Zvuči krajnje nemoguće,ali vredi pokušati.

-Ja ću se truditi da takođe sve izazove odradim i do kraja meseca se vraćam sa obaveštenjima.Molim i ostale da mi se pridruže,jer bih ipak volela da svi ispoštuju moj trud i moje lude ideje. ☺ Takođe ako bi svako mogao da napravi collage u toku rađenja ovih izazova i stavite ovu sliku iznad na instagram i čekirajte ono što ste uradili i tagujte me little.ely. ☺-Uživajte u izazovima i mi se čitamo u sledećem postu. ♥ Takođe,ovaj post sam trebala objaviti 1.novembra,a ja ga objavljujem upravo sad 2.novembra u jedan ujutru,jer sam se toliko rastegla da nisam mogla da ga objavim pre ponoći....
Ellie ♥7 коментара:

 1. Originalna ideja! Samo da li trebam da puzim po stepenicama ili ne? (glupo pitanje,al ajd") xD

  ОдговориИзбриши
 2. Аутор је уклонио коментар.

  ОдговориИзбриши
 3. Sta bih mogla da kažem izuzev da ti želim veliku sreću u ispunjavanju svih izazova! :) Stvarno si jako kreativna, a i meni si dala mnogo inspiracije i lepih ideja, hvala ti na pozitivi kojom zračiš, draga moja <33

  Marsyly

  ОдговориИзбриши
 4. Vrlo zanimljive i super ideje!
  Možeš li sljedeći mjesec kada budeš pisala ovakav post i napisati kako su prošli izazovi koje si odradila? :D


  http://itsnina23.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. U suštini je i to deo posta i challenga,tako da da,hoću. Hvala ❤️😀

   Избриши
 5. Ovo je veoma originalno, pokusacu da uradim neke od tih izazova. :D

  ОдговориИзбриши