четвртак, 15. јануар 2015.

#My diet and losing calories


-Non-stop govorite sebi da ste predebeli?Za taj problem ima rešenja!Ali kako?Sve što treba za jednu dijetu jeste zdrava ishrana i više pokretanja.Uz ove savete pomoćiću vam kako da se rešite viška kilograma. :)1.PIJTE ŠTO VIŠE TEČNOSTI
-Pijte što više vode što je moguće.Možete godišnje izgubiti 2,3kg,a dnevno oko 45 kalorija manje.Dnevno bi trebalo da se popije po 2 litara što je 5 čaša.
2.NE JEDITE SLATKIŠE I BRZU HRANU
-Slatkiše OBAVEZNO smanjite kao i brzu hranu.Možda ponekad ako vam se prijede nešto slatko,ali ne previše.


3.RAZBLAŽITE SOK KISELOM  
-Kombinujte omiljeni sok (polovinu uobičajne količine) sa običnom ili kiselom vodom.Tako možete smanjiti čak 85 kalorija po svakoj čaši i godišnje izgubiti barem 2,3kg,a takođe izbegavajte kupovni sok nego napravite sveže ceđeni.


4.VIŠE SE POKREĆI
-Što više aktivnosti i pokretanje,to je bolje. ;) U ovakvim zimskim danima radite trbušnjake i vežbe dva puta na dan.Onaj koji ima stepenice,može da se penje i silazi bezbroj puta i u isto vreme da gubi kalorije.


5.NE ODUSTAJTE!
-Za dijetu je potrebno godinu dana i nije toliko lako da se smrša.Ne odustajte nikako.Pre nego što počnete sa dijetom,napišite na nekom papiriću koliko želite da smršate i poruke kao što su ,,NE ODUSTAJ'' ili ,,SLATKIŠ ILI ZDRAVO TELO''.Poruke vam pomažu ako biste odustali..


6.NEKE VEŽBE
-Najbolji su čučnjevi i sklekovi kqo i trbušnjaci.


7.ZELENI ČAJ
-Toplo preporučujem da pijete i zeleni čaj.Kofein oslobađa masne kiseline što pomaže kod lakšeg sagorevanja viška masnoća.A kad se polifenoli iz zelenog čaja udruže sa kofeinom,dejstvo je još veće.Ukoliko imate visok krvni pritisak,izbegnite ovaj savet!
-U komentaru očekujem vaša mišljenja,a sutra izlazi post ,,Našminkaj se kao...''.Izvinite što je post malo kratak,u žurbi sam. :/

Нема коментара:

Постави коментар